Campania de colectare a deşeurilor electrice şi electronice continuă

0
453

deseuriÎn prima sâmbătă a fiecărei luni va fi organizată, la Arad, o campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, echipamente, grele sau voluminoase, serviciul de colectare de la domiciliu fiind gratuit.
Persoanele care doresc să predea deşeurile pot să facă o programare la un număr de telefon gratuit, iar în schimbul deşeurilor predate vor primi tichete cadou.  „Preluarea deşeurilor electrice şi electronice de la domiciliu se face lunar, în prima sâmbătă a fiecărei luni, între orele 08.00-16.00. Numărul de telefon pentru programări este  0751-302.123 sau 0800-444.800 număr apelabil gratuit în orice reţea de telefon 7 zile din 7”, se arată într-un anunţ postat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad.
Pentru deşeurile electrice care constau în frigidere, congelatoare, lăzi frigorifice complete sunt oferite patru tichete cadou în valoare totală de 40 lei (4×10 lei).
Pentru maşini de spălat complete sunt oferite două tichete cadou în valoare totală de 20 lei (2×10 lei).
Prin deşeu de echipament electric sau electronic (DEEE) se înţelege un deşeu al unui echipament ce este/a fost conectat la curent electric sau câmp electromagnetic pentru a funcţiona corespunzător în mod independent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.