Campania de donare de sânge continuă la Arad

0
393

sange

Campania „Donează sânge, salvează o viață!” inițiată de Patriarhia Română continuă cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Timotei în Arhiepiscopia Aradului.

„La doar o săptămână de la prima zi de campanie la Arad, „oastea cea de Hristos iubitoare” se alătură Bisericii noastre dreptmăritoare, în semn de solidaritate față de cei aflați în suferință. Joi 19 februarie 2015, 40 de militari de la Unitatea Militară 01249 Arad, îndemnați și coordonați de P.C. preot militar Adrian David, s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Arad pentru a dona sânge“, a declarat părintele Gabriel Mariș.

În perioada următoare, preoții din Arhiepiscopia Aradului vor promova campania de donare de sânge în parohiile unde slujesc, aceasta fiind o activitate socio-medicală care se înscrie în contextul declarării anului 2015 de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române – Anul omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi şi Anul comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur şi al marilor păstori de suflete din eparhii.

Pentru a ține treaz sentimentul solidarității dintre oameni, se dorește promovarea continuă a acestui program și implicarea în mod continuu a cât mai multor donatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.