Apelul lansat de clubul UTA pentru ajutorarea micuțului Tiago în lupta sa pentru viață, a avut ecouri imediate. În afară celor care s-au înscris la licitația pentru tricoul lui Claudiu Keserü, iată că și alți oameni cu suflet încearcă să ajute cu tot ce pot.

Demarată având ca scop ajutorarea copiilor orfanilor din centrele de plasament din județul Arad, campania „O scrisoare cu suflet“ își redirecționează demersul către salvarea vieții lui Tiago. Astfel, mingea Select, semnată de către toți căpitanii echipelor din Superliga, și care făcea obiectul unei licitații pentru susținerea copiilor din centrele de plasament, va fi donată campaniei pentru ajutorarea lui Tiago, urmând a fi scoasă la licitație de către organizatorii campaniei.

Inițiatoarea acestui gest, Ramona Elena (https://www.facebook.com/ramona.elena.129), a ținut să precizeze că scopul inițial al acțiunii nu va fi abandonat, copiii din centrele de plasament urmând a fi ajutați prin eforturile sale personale.

Reamintim că Tiago, un copil în vârstă de doar 10 luni, fiul fostului fotbalist Casian Miclăuș, a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă. În prezent, Tiago este supus procedurilor de chimioterapie la Cluj, dar are nevoie urgentă de continuarea tratamentului la o clinică din străinătate, specializată în transplantul de celule stem.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției