Campania intitulată „Aradul Liberal!” demarată în toamna anului trecut are continuitate. Astăzi a venit rândul lui Nicolae Rada, fost ofițer ISU, să se alăture acestui proiect, alături de președintele pe municipiu Sergiu Bîlcea, și colegii săi, vicepreședintele Geanina Pistru și Lazăr Faur.
„M-am alăturat PNL din do­rința de a coopta în organizaţiile locale de pensionari ale PNL a unor persoane cu actitivitatea profesională încheiată, cunoscute de colectivităţile locale drept oameni cu o carieră reuşită şi care doresc să contribuie în continuare la progresul comunităţii din care fac parte. Pornesc cu  voinţa de a trezi interesul a cât mai multora dintre cetăţeni faţă de politică, o activitate fără de care nu ne putem imagina funcţionarea unei societăţi democratice. Doresc ca mesajul li­beral să fie transmis către toate păturile sociale, pe înțelesul tuturor într-un limbaj care să fie accesibil oricărui cetățean”, a de­- clarat Nicolae Rada.
„Campania «Aradul Liberal» continuă, asta înseamnă că orice arădean este invitat să ni se alăture în acest proiect politic și administrativ. Astăzi domnul Rada s-a alăturat echipei PNL, într-o zonă de seniori, o zonă prin care este necesar să comunicăm cu arădenii, dar cred că este foarte important să continuăm deschiderea partidului către arădeni” a declarat președintele Sergiu Bîlcea.
„Din toamna anului trecut, când am demarat această campanie, ni s-au alăturat tot mai mulţi oameni cu convingeri li­berale, care prin experienţa şi valoarea profesională pot pune umărul la consacrarea liberalismului arădean. Doar în ultima lună s-au înscris la noi peste 20 de noi membri, decişi să se implice, înţelegând că aceasta este calea de urmat. Am discutat şi vom discuta în continuare cu mulţi oameni, pentru a-i convinge să facă pasul spre politică, spre PNL”, a conchis vicepreședintele PNL Arad, Geanina Pistru.
(G.C.)

Recomandările redacției