Campanie de achiziții deschisă la Şoimii Pâncota: „Probabil, vor mai fi sosiri și plecări”

0
308

pirosgravrilescuCu câte un fotbalist în fiecare compartiment, fundașul Traore, mijlocașul Garvrilescu și atacantul Enciu, Șoimii Pâncota a bifat 75% din țintele iernii. Ar mai fi cel puțin un post de completat, cel de mijlocaș defensiv, însă președintele Pavel Piroș lasă să se înțeleagă că ar mai putea interveni și alte mutări în lot. „În funcție de cine mai pleacă, s-ar putea să mai aducem unul-doi jucători. Se știe că ne-am mai dori un închizător, fără a face din asta o obsesie. Îi avem pe Suciu și Issa pe acel post, poate chiar și pe Dubeștean,
însă – parcă – am mai vrea ceva acolo. Apoi, după meciurile amicale cu Sânmartin sau Poli ar mai putea cădea unele capete. Vrem să fim siguri că vom pleca la drum doar cu fotbaliști care ne pot ajuta în retur. Așadar, probabil, vor mai fi și sosiri și plecări. Timp până la reluarea campionatului mai este”, a precizat președintele divizionarei secunde arădene.
Și ultimul sosit în Podgorie, ivorianul Souleymane Traore, a semnat deja contractul de joc valabil până în vară. „Avem mare încredere în el, dar nu putem fi siguri 100% că va confirma și în Liga a II-a. La finalul campionatului, în funcție de ce se întâmplă, am putea să-I prelungim înțelegerea”, a adăugat Piroș, care speră și în reabilitarea celuilalt fotba­list de culoare: „Issa nu a avut o toamnă prea bună, trecerea de la Liga a III-a la Liga a II-a l-a prins puțin în offside. Sper să înțeleagă că e altă mâncare de pește, să se pregătească bine în această iarnă și să redevină acel punct de referință de la mijlocul terenului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.