Campanie de prevenire a faptelor antisociale

0
200
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Arad, alături de structurile Jandarmeriei Române, desfășoară, în  perioada 18-22 aprilie, activităţi în cadrul campaniei „Copilărie și adolescență fără griji”.

Acțiunea este iniţiată la nivel naţional și ea are loc cu prilejul desfăşurării activităților planificate în cadrul Programului „Școala altfel. Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Scopul campaniei este acela de a preveni manifestările antisociale sau unele comportamente ale elevilor, de natură a-i transforma în autori sau victime ale unor astfel de fapte.

„Pe durata campaniei, jandarmii arădeni vor stabili întâlniri cu elevi din învățământul preuniversitar, prilej cu care se vor purta discuții interactive. Pe timpul întâlnirilor, vor fi abordate subiecte privind principalele fapte cu caracter antisocial, săvârșite de elevi, și modele comportamentale ce se pot adopta pentru ca elevii să nu se transforme în victime ale faptelor antisociale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, lt. col. Emilia Fînaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.