Sâmbătă a fost o seara magică, creată de domnul Marius Simionica prin «Campania Bebe», pentru 60 de mămici , 60 de bebeluși și 30 de tătici”, spune Valentin Căldăraș, arădenul implicat în nenumărate campanii umanitare, care nu mai are nevoie de nicio introducere.

Această campanie, derulată în data de 1 iunie a.c., are scopul de-a sprijini mămici vulnerabile, mămici din zone rurale, mămici din sistemul de protecție și mămici abuzate. În urma acestei acțiuni care s-a derulat în Arad, mai multe mămici s-au înscris pentru a beneficia de plase cu produse pentru bebeluși, iar poveștile lor au fost lecții de viață, parcurgând mulți kilometri pentru o plasă cu produse, aceasta fiindu-le de mare ajutor .

În urma campaniei încheiate ieri (n.r. – sâmbătă) am stat și m-am gândit toată ziua ce as putea să scriu despre un om, lider, un suflet și speranță pentru oamenii și copii care au nevoie de ajutor și sprijin din partea unor astfel de oameni cum este domnul Marius Simionica. Ai creat o istorie în Arad oferind fără să cercetezi, iar prin astfel de gesturi nu rămâne decât sa îți mulțumesc atât eu personal cât și toate mămicile”, a mai spus Valentin Căldăraș.

 

Recomandările redacției