O amplă campanie de umanitară a fost lansată de societatea civilă, pentru persoanele cu nevoi speciale, expuse pericolului COVID -19. Este vorba de campania „Salvează un suflet și un pacient din spital“, prin care ar urma să fie strânse produse de igienă și alimente, pentru sute de oameni. Arădeanul, Valentin Căldăraș, inițiator al campaniei alături de voluntari – a lansat un apel pentru firme și arădeni altruiști, să facă donații pentru cei aflați în nevoie. Aproximativ 1.000 de pîersoane vulnerabile ar urma să primească donații.

„Este datoria tuturor să fie solidari, demni, onești, responsabili, încrezatori, loiali și cu speranța că prin bunătatea noastră vom reuși sa învingem.

Această campanie umanitară «Salvează un suflet și un pacient din spital» are ca și scop, sprijinirea tuturor pacienților din secțiile de pediatrie din Spitalul Județean Arad, Lipova și «Louis Țurcanu» din Timișoara. Aceasta campanie umanitară dorește sa ofere în perioada poate cea mai grea din ultimi 30 de ani, produse de igienă corporală și produse alimentare prin donatori și companii care doresc să se alăture rețelei de solidaritate.

De aceea, rog companiile, firmele și persoanele fizice să veniți în sprijinul acestei campanii umanitare pentru a oferi produse de igienă corporală și alimente celor 1.000 de suflete cu nevoi speciale. Această campanie este începută de joi, 19 martie și va dura timp de două săptămâni, în care, fiecare pacient și pacientă va primi produse pe care ne propunem să le optinem“, susține Valentin.

Produsele de igiena corporala pentru fete sunt: servețele umede, tampoane, un șampon de corp, un săpun lichid de mână, o periuță de dinți, o pastă de dinți și o hârtie igienică.

Pentru băieți este nevoie de: șervețele umede, un șampon de corp, un săpun lichid de mână, o periuță de dinți, o pastă de dinți și hârtie igienica.

„Toți cei care doriți sa faceți donați de produse de igiena  puteti sa veniți la noul sediul de voluntariat ce se afla la adresa Str. Avram Iancu, Nr.11, localitatea Lipova județul Arad. Cei care doriți să ma contactați o puteți face la numărul de contact 0755503549. Cei care doriți sa oferiți sume de bani pentru cumpărarea produselor de igiena corporala o puteți face pe Asociația Dulcis Pentru Dezvoltarea Economiei Sociale, RO73INGB0000999909602403-Ades Dulcis“, a mai anunțat inițiatorul campaniei.

Recomandările redacției