Asociația de Întrajutorare a Pensionarilor organizează o campanie de strângere de fonduri, pentru vârstnicii arădeni nevoiași. Acțiunea, în cadrul căreia se vor putea strânge bani pentru pentru cei defavorizați va avea loc pe 29 iunie, dar până atunci, cei interesați să doneze pot lua legătura cu reprezentanții Ligii Pensionarilor.

„Evenimentul caritabil cu strângere de fonduri pentru întrajutorarea persoanelor defavorizate are loc pe 29 iunie, la Port Artur, de la ora 15.00, cu ocazia sărbătorii zilei de Sfântul Petru și Pavel. La acest eveniment se servește din partea asociației mâncare la ceaun, virsli cu muștar. Muzica, atmosfera va fi asigurată de interpreta de muzică populară, Daiana Tartopan, cu formația. Participanții pot dona sume de bani în urna amplasată la față locului sau la sediul asociației. Îi aștepăm pe pensionari cu drag, să facem împreună o faptă bună“, susține Costică Corodescu, președintele Asociației Județene de Întrajutorare aPensionarilor.

Persoanele interesate se pot înscrie la sediul asociației, de luni până vineri între orele 10 – 12 sau la telefon 0772268573.

Recomandările redacției