ineuÎntrunit în şedinţă extraordinară, Comitetul Executiv al AJF Arad a validat rezultatele finale ale sezonului fotbalistic recent încheiat.
Mai întâi, au fost oficializate realizările premiantelor: CS Ineu (câștigătoarea Ligii a IV-a), Unirea Sântana (campioană Liga IV-juniori), Gloria Arad (învingătoare în Cupa României), Foresta Oil Sânpetru German, Crișul Alb Buteni (promovate în Liga a IV-a), Victoria Felnac, Voința Munar, Șoimii Lipova și Național II Sebiș (promovate în Liga a V-a).
La polul opus, s-au consfințit retrogradările în Liga a V-a ale celor de la Speranța Turnu și Crișul Alb Șicula, în timp ce echipele retrase și excluse din Liga a V-a au ocazia să o ia de la început, o divizie mai jos.
În cauză sunt Mureşul Ususău, FC Sânleani (Seria A), Andezitul Vârfurile, Crişul II Chişineu-Criş, CS Moneasa şi Viitorul Almaş (Seria B). Astfel, nicio echipă nu a retrogradat sportiv din „Onoare”! La anul, această ligă va avea două serii de câte 16 echipe.
Secretarul general Vasile Rad le-a transmis șefilor din fotbalul județean că 15 iulie e data limită până la care echipele se pot înscrie în viitoarea ediţie a Ligii a IV-a. Trupele de Liga a V-a şi Liga a VI-a au o săptămână în plus, până pe 22 iulie.
Forul care guvernează fotbalul județean îi cheamă din nou pe reprezen­tanții cluburilor la discuții informale. Cei de pe prima scenă sunt așteptați pe 19 iulie, iar conducătorii celorlalte două ligi au fost chemați trei zile mai târziu.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției