ineuÎntrunit în şedinţă extraordinară, Comitetul Executiv al AJF Arad a validat rezultatele finale ale sezonului fotbalistic recent încheiat.
Mai întâi, au fost oficializate realizările premiantelor: CS Ineu (câștigătoarea Ligii a IV-a), Unirea Sântana (campioană Liga IV-juniori), Gloria Arad (învingătoare în Cupa României), Foresta Oil Sânpetru German, Crișul Alb Buteni (promovate în Liga a IV-a), Victoria Felnac, Voința Munar, Șoimii Lipova și Național II Sebiș (promovate în Liga a V-a).
La polul opus, s-au consfințit retrogradările în Liga a V-a ale celor de la Speranța Turnu și Crișul Alb Șicula, în timp ce echipele retrase și excluse din Liga a V-a au ocazia să o ia de la început, o divizie mai jos.
În cauză sunt Mureşul Ususău, FC Sânleani (Seria A), Andezitul Vârfurile, Crişul II Chişineu-Criş, CS Moneasa şi Viitorul Almaş (Seria B). Astfel, nicio echipă nu a retrogradat sportiv din „Onoare”! La anul, această ligă va avea două serii de câte 16 echipe.
Secretarul general Vasile Rad le-a transmis șefilor din fotbalul județean că 15 iulie e data limită până la care echipele se pot înscrie în viitoarea ediţie a Ligii a IV-a. Trupele de Liga a V-a şi Liga a VI-a au o săptămână în plus, până pe 22 iulie.
Forul care guvernează fotbalul județean îi cheamă din nou pe reprezen­tanții cluburilor la discuții informale. Cei de pe prima scenă sunt așteptați pe 19 iulie, iar conducătorii celorlalte două ligi au fost chemați trei zile mai târziu.

Recomandările redacției