Campion național de enduro și profesionist desăvârșit

0
189

Despre plt.adj George Leric, comandant de echipaj si conducător autospeciale la Secția de Pompieri Bârzava s-a mai vorbit acum câțiva ani când a salvat viața unui bărbat care s-a  rătăcit în pădurile din zona localității Bârzava. Atunci  George a venit din tură liberă să își ajute colegii la căutări. Profesionalismul său de salvator și pasiunea s-a pentru motociclete au făcut atunci diferența deoarece

unde nu au putut ajunge autoturismele de teren iar echipelor de căutare le-ar fi luat câteva ore a ajuns George cu motocicleta, a găsit bărbatul rătăcit, i-a acordat prim ajutor și l-a coborât la salvatori.

Pasiunea pentru motociclete o are de copil dar prima competiție la care a participat a fost în 2011 iar rezultatele nu au întărziat să apară.

În anul 2014 a obținut locul 2 clasa B Experți la Endurocross, în 2015 locul 3 clasa B Experți la Enduro, 2015 locul 4 clasa B Experți la Endurocross, 2017 locul 1 clasa C Hobby la Hard Enduro iar în anul 2020 locul 2 clasa B Experți la Endurocross.

Anul acesta a fost anul care l-a consacrat definitiv în acest sport al îndemânării si curajului, locul 1 clasa A Profi la  Endurocross.

,,Suntem mândri de camaradul nostru, Leric George, un salvator profesionist și un campion la profesioniști”, spun colegii acestuia pe pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.