Campionatul Județean de Futsal: Pecica a avut de furcă cu Șeitinul, dar tot și-a tăiat partea leului acasă

0
246

Zi de sâmbătă, 27 ianuarie, cu două „zone” la Campionatul Jude­țean de Sală organizat de AJF Arad. La Pecica, întrecerea nu a fost onorată de două formații, respectiv Gloria Secusigiu și Victoria Nădlac, dar pentru că primii au anunțat de vineri, s-a găsit o formație înlocui­toare, respectiv Viitorul Semlac. Iar „puștii” nu s-au descurcat rău, doar că favoritele pentru trofeu erau altele.
Arsene a decis campioana
Ca și în ediția precedentă, în ultimul act al competiției au ajuns Progresul Pecica și Unirea Șeitin. Partida se anunța pe muchie de cuțit, mai ales că în grupe „uniriști” lui Șiclovan sau Drâglă au trecut cu 3-2 de pecicani. Roata s-a întors, însă, și Mirel Arsene a fost singurul marcator al finalei, cu o „dublă”, iar Progresul lui Marius Grad și Dan Stupar este una dintre echipele ca­lificate la turneul final.  „Știam de la bun început că Șeitinul ne va pune probleme, dar am dovedit la final că suntem echipa mai bună. Chiar dacă nu suntem atrași în mod deosebit de aceas­tă competiție, nu ne-am permis să ratăm locul 1 chiar la noi acasă. Chiar aș vrea să-i felicit pe băieți, dar și pe finaliști, care ne-au pus la grea încercare. Iar nume personal le mulțumesc și copiilor de la Semlac, care s-au adunat de pe o zi pe alta, când am aflat că Secusigiul nu mai vine.  Și au făcut o figură frumu­șică, aș zice eu”, ne-a mărturisit Cristian Pilan, directorul executiv al Progresului.
Pe parchet, în „galben-albastru”, s-a aflat și Țugulescu, juniorul Felnacului în căutarea unei alte pro­vocări. În rest, lotul i-a mai cuprins pe: Rusu, Iosub – Ew. Wild, Bercu, Vlad, Arsene, Ed. Varga, A. Ponta, Marinescu, Koppandi. Au mai fost alături pe antrenorii Grad și Grozav, maseurul Octavian Iancu, dar și pre­­ședintele clubului, Dorel Găvruță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.