Campionatul Județean de Futsal: Unirea Sântana nu a avut adversar în propriul „fief”

0
235

Până ieri, când a demarat pregătirile sub comanda lui Dan Cuedan, Unirea Sântana s-a încălzit cu partidele de fotbal în sală disputate la „zona” pe care a găzduit-o chiar ea. În lipsa unei competitoare, respectiv Păulișana Păuliș, lucrurile au mers mai repede, iar dezno­dământul a fost previzibil. Dar iată cum au decurs lucrurile la fluierul lui Remus Nagy, Alexandru Pătrăuță, supervizați de Andras Mako:
111

 

 

 

 

 

Clasamente

222

 

 

 

 

 

 

 
Jocuri de clasament

333

 

 
Chef de fotbal pentru biletele în finală
„Roș-negrii” au câștigat tot ce era de câștigat sâmbăta trecută, terminând competiția cu un gola­veraj zdrobitor: 32-5.
În finală, „ecuația” a fost rezolvată de Ginghină, Paven și Capătă pentru sec 3-0 contra celor de la Crișul Alb Șicula. „Turneul mi s-a părut ceva mai scăzut din punct de vedere valoric decât în anii precedenți, plus că, în cele din urmă, am fost doar 7 echipe prin neprezentarea Păulișului. Dar, băieții au avut chef de fotbal, au făcut exact ce a trebuit și, pe lângă biletele pentru turneul final, au făcut o încălzire pentru reunirea de luni. Am fost campioni acum doi ani și vom încerca să ajungem din nou măcar pe podium la finalul acestei competiții”, a menționat Cătălin Puia, manager cu atribuții de antrenor astăzi, la „zona” de la Sântana.
Matiș – Paven, Bodea, Peia, Vuin, Marc, Martin, Ginghină, Capătă și Avrămuțiu au format lotul campionilor în roșu și negru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.