Campionii sezonului la volei pe plajă se vor decide la Arad!

0
444

Federaţia Română de Volei a făcut câteva modificări în calendarul naţional al voleiului pe plajă, iar veştile sunt bune pentru oraşul nostru. Aradului, prin CS Fan, club condus de Ştefan Gog, i-a fost atribuită organizarea în premieră, a finalelor Campionatului Național de seniori, în perioada 5-9 august.
„Un adevărat spectacol!”
În aceste condiţii, se speră în susţinerea financiară din partea Centrului Cultural Județean, în cadrul sesiunii de proiecte de finanțare nerambursabilă. „Aradul se înscrie pe lista scurtă a orașelor gazdă pentru Campionatul Național de volei pe plajă pentru seniori, alături de Constanța și Oradea. Va fi un adevărat spectacol, iar pentru reușită așteptăm alături de noi autoritățile locale și cât mai mulți sponsori. Avem nevoie de aproximativ 40-50 de mii de lei pentru organizare. Încă nu am stabilit echipele, de miercuri încep să mă ocup de toate detaliile, atât de cele ce ţin de organizare cât şi de cele strict sportive”, ne-a declarat artizanul aducerii Naţionalelor la Arad, Ștefan Gog.
Medaliile se vor împărţi la
Volley Beach Arena
În condiţiile organizării Naţionalelor, ediţia din acest an a turneului-etapă Fan Tour Open Arad, programat pentru sfârşitul lui iulie, nu se va mai desfăşura. În toţi cei şapte ani de la înfiinţare, Fan Arad a urcat pe podiumul de premiere al întrecerii naţionale de volei pe plajă. Un alt club arădean cu medalii la nivel naţional este ProVolei, condus de profesorul Radu Sabău. Voleiul pe plajă este sport olimpic, iar Aradul reprezintă unul dintre cele mai importante centre din ţară. Concluzionând, în acest an medaliile naționale se vor acorda pe cele două terenuri de volei din cadrul Fan Volley Beach Arena – Baza DJTS Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.