Campionul Mike Tyson revine în ring

0
295

Mike „Ironman” Tyson va reveni în ringul de box la vârsta de 54 de ani. Pe data de 12 septembrie acesta va avea un meci demonstrativ cu Roy Jones jr. un alt sportiv trecut de vârsta de 50 de ani.
Mike Tyson revine în ring, după 14 ani. Meciul demonstrativ dintre Mike Tyson și Roy Jones jr va avea loc în Dignity Health Sports Park din oraşul Carson (California).
Cei doi pugiliști nu vor încerca să câștige prin knockdown, iar partida va avea numai 8 runde.
Cariera lui Mike Tyson a început în 1985, fiind considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. La 20 de ani Tyson a fost campion mondial la categoria grea, cel mai tânăr din istorie, dar în 2005 acesta s-a retras. La începutul carierei, „Ironman” Tyson a stabilit un record greu de doborât: a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă.
În anul 1986 a câștigat prima centură, WBC, și în 1987 și-a adăugat și centurile WBA și IBF în palmares. A fost primul și singurul pugilist din istorie care a deținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF. Tyson a avut în total 58 de victorii dintre care 44 dintre ele au venit prin KO.
Desemnat pugilistul deceniului pentru anii 90, Roy Jones jr, a boxat din 1989 până în acum doi ani. El a câștigat titluri la categoriile: semimijlocie, mijlocie, semigrea și grea. Ceea ce îl face unic pe Roy Jones jr. este faptul că dintre toți pugiliștii el este singurul care și-a început cariera la categoria semimijlocie și a ajuns campion la categoria grea. De-a lungul carierei, Roy Jones jr a strâns în palmares 75 de meciuri.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.