Sistemul de canalizare dintr-o comună din județ s-a stricat din cauza neglijenței localnicilor. Este vorba de stația de pompare care deservește sistemul de canalizare din comuna Covăsânț, care s-a blocat din cauza lucrurilor aruncate de oameni. Cei de la Primărie sunt revoltați, în condițiile în care, colectarea selectivă a deșeurilor nu costă puțin.

„Degeaba ne străduim să avem condiții cât mai decente pentru vremurile noastre, dacă nu știm să le și folosim civilizat… De două zile ne chinuim să deblocam stația de pompare de la canalizare, pompele fiind blocate cu diferite mizerii care nu ar avea ce căuta în canalizare… chiloți, tampoane, șervețele umede, haine, cutii de suc și bere, etc… Oare de poate fi atât de greu să facem o selecție a gunoiului și să îl punem unde e locul. Toate acestea să știți că ne costă bani, în primul rând pompele costa 1.000 de euro bucata și toate din bugetul local“, au susținut reprezentanți ai Primăriei Covăsânț, pe o rețea de socializare.

S-a lansat chiar un mesaj de responsabilizare, pentru locuitori: „Haideți să fim mai responsabili, nu e complicat deloc, puțină voință! Mulțumim!“.

Recomandările redacției