OLYMPUS DIGITAL CAMERALa începutul acestei săptămâni, la Primăria Oraşului Lipova s-a sesizat  existenţa unei probleme, cu privire la funcţionarea canalizării pluviale în zona Bisericii Catolice din  Lipova, mai exact la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare şi B.P. Haşdeu, această zonă fiind una centrală, intens circulată.
În urma sesizării, personalul specia­lizat din cadrul Primăriei Oraşului Lipova, s-a deplasat la locul respectiv pentru a stabili reparaţiile necesare pentru acea porţiune de canalizare pluvială. S-a ajuns la concluzia că este nevoie ca tuburile de pe acea porţiune să fie schimbate, cele existente fiind destul de vechi, fapt care a creat pro­bleme destul de neplăcute în ultima perioadă pe acea porţiunde de drum, atât pentru locatarii clădirilor din zonă, cât şi pentru şoferi.
Conducerea Primăriei oraşului a luat legătura cu reprezentanţii Companiei de Apă Arad, pentru demararea lucrărilor şi începând de ieri, 12.02.2013, o echipă de muncitori a început să lucreze pentru reabilitarea traversalei branşament a canalizării pluviale de la intersecţia celor două străzi.
Lucrările se vor finaliza în cel mult două sau trei zile.

Recomandările redacției