Arădenii sunt aşteptaţi până în data de 28 februarie la expoziția ,,Salonul de iarnă” din incinta Sălii Clio. Iubitorii de artă vor putea să admire acolo lucrări de excepţie ale unor pictori arădenii precum: Elena Nona Stuparu, Daniela Kovats, Georgeta Tornea, Elena Ghergies, Adriana Mercea, Florica Lazăr, Pavel Jurik, Ladislau Melics, Ana Albert, Berta Matekovits și alții.
Am făcut şi noi o vizită la Sala Clio pentru a admira tablourile și vă pu­tem spune că printre operele expuse se nu­măra şi câteva portrete ale unor faimoase personalităţi precum: Albert Einstein, William Shakes­peare, Antonio Vivaldi, dar şi multe tablouri care te cheamă la contemplare. Dintre toate ta­blou­rile expuse două ne-au atras aten­ţia în mod special, ta­blouri care, în viziu­nea noastră, pun câteva semne de întrebare în legătura cu misterele universului.
De menționat că prin­tre tablourile expuse, se află şi portretul  colegului nostru, poetul Petre Don. Este o lucrare deosebită, realizată de pictoriţa  Elena Nona Stuparu. Por­tretul a fost realizat cu o dexteritate impecabilă, pre­zentând un om în care talentul se îmbină cu un munte de cu­noştinţe acumulat pe parcursul unei vieţi.
Plimbându-te printre aceste opere de artă, ai sentimentul că eşti transpuns într-o altă lume, o lume unde esteticul se îmbină cu muzicalitatea, iar culorile cu armonia.
Aşadar, dragi arădeni sunteţi aşteptaţi cu drag la această expoziţie, în număr cât mai mare.
Lorena Gavriş
Alexandra Drăguşanu

Recomandările redacției