uta vs poliSobri și emoționați ca niște liceeni la prima dragoste, Ion Pîrcălab și Emil Floruț au pășit sâmbătă, spre seară, pe iarba UTA-ei. Primul pleca de aici acum cinci decenii spre consacrare, al doilea trăia câțiva ani superbi în alb și roșu.
Iosif Lereter dădea apoi lovitura de începere la meciul de old-boys dintre UTA și combinata Poli – Bihor – Corvinul, încheiat 3-3. Iarba de pe arena arădeană e mai arsă, dar pentru cei trei sigur nu și-a pierdut feelingul.
La UTA, Mihai Țârlea, Sandu Gaica și Marius Grad i-au convocat pe Szabo, Mihaly – Hirmler, Stupar, Mutică,  Nadiu, Mitu, Ungur, Burtea, Nădăban, Vânătoru, Lazăr, Neagu (sosit special din Germania), Roli Nagy, Boloș, Plisca, Toderaș, Madoș, Lazăr.
Dincolo au jucat Pap-Deac, Vușcan, Vancea, Roșu, Rotariu, Daminuță (face saltul de la juniori direct la Old-boys!), Nicșa, Gălan, Petcu, Roșca, Sântean, plus întăririle arădene Szabo (repriza a doua), Tuef și Hamza. Iosif Lovasz a mai stat pe banca arădenilor, iar Vasile Popa, care a jucat și la UTA, pe cea a vizitatorilor.
Lângă Mircea Axente au fost asistenții Marcel Vida și Petre Maghiar.

Recomandările redacției