Adevărul este că în ultima perioadă mai mulți arădeni și-au înlocuit mașinile cu bicicletele doar ca să evite chinul locurilor de parcare și aglomerația de pe centrul orașului. Din păcate, se pare că cei care nu au o bicicletă apelează la bicicleta altuia, cu forța. Astfel, un arădean care ori nu avea bicicletă, ori mai voia una, și-a însușit-o pe cea care i-a plăcut dintr-o curte de prin Arad.

Așadar, polițiștii au fost nevoiți să intervină după ce proprietarii bicicletei au văzut că nu mai au cu ce să se plimbe.

După mai multe săptămâni, chiar pe când nimeni nu credea că bicicleta va mai apărea vreodată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat bărbatul responsabil pentru furt.

Acesta, un arădean de 37 de ani, ar fi sustras bicicleta în dimineața zilei de 5 iunie a.c.. El ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe strada Ludovic Szantay din Arad, de unde ar fi sustras o bicicletă de damă.

Prejudiciul, în valoare de 1.200 de lei, a fost recuperat și predat părții vătămate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. De asemenea, se continuă documentarea activității infracționale a bărbatului în cauză.

Recomandările redacției