Când nu ai unde să parchezi autobuzul, îl lași pe trotuar

0
697

În Arad se poate parca absolut oriunde. Nu pentru că legea îți permite, ci pentru că majoritatea conducătorilor auto consideră că ei fac legea. Din păcate, de la trotuare până la benzi de circulație, toate sunt ocupate de mașini.

Partea bună este că, cel puțin ilegalitățile făcute de cei care au vehicule mici mai pot fi trecute cu vederea. Nu iertate, nu agreate, dar de cele mai multe ori, cu toate că încurcă, măcar mai ai loc să treci pe lângă ele și să le ocolești.

Partea rea este că, mai nou, chiar și șoferii de autobuz se parchează cum le trece prin cap. Cu toate că se cunoaște mărimea unui autobuz și chiar dacă ocupa atât drumul, cât și aleea, un șofer nu a mai ținut cont de asemenea detalii.

În final, după ce și-a lăsat autobuzul parcat la voia întâmplării, a încurcat circulația și a reușit să enerveze toți ceilalți șoferi care aveau drum prin acea zonă, șoferul autobuzului a rămas plecat pentru o bună perioadă de vreme.

Șoferul a fost acuzat de către ceilalți șoferi din trafic:„Faza e că a încurcat toată circulația acolo… și ar fi distrus și o parte din trotuar…. penibil pentru un șofer profesionist…“, spunea A.R., un bărbat care a fost martor la marcarea în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.