Când polițiștii își merită uniforma

2
1005

Într-o vreme în care oamenii sunt atenţi doar la nevoile lor şi trec de multe ori nepăsători pe lângă semenii lor, constatăm cu bucurie că sunt şi persoane care sar în ajutorul concetăţenilor.
Într-o duminică, fiind zi liberă, un bărbat a mers la cumpărături, unde a pierdut 150 de euro. Acesta nu a sezizat pierderea lor până când a ajuns să plătească contravaloarea bunurilor achiziționate. Bărbatul când a observat pierderea banilor a sesizat poliţia, dar nu a avut mari aşteptări în a-şi găsi suma pierdută.
Omul şi-a spus povestea într-un grup de pe o reţea de socializare:
,,Duminică, am mers ca tot omul la cumpărături la un supermarket, iar la intrare, într-un moment de neatenție mi-au căzut din buzunar suma de 150 euro. Mi-am dat seama de lipsa banilor abia cand am vrut să plătesc contravaloarea bunurilor achiziționate.
M-am deplasat la sediul Secției 2 Poliție Micălaca, unde ofițerul de serviciu mi-a comunicat să astept câteva minute până vine un polițist de la judiciar la sediu.
Am stat timp de câteva minute și a sosit la secție domnul Inspector Kelemen Flavius care mi-a întocmit toate documentele necesare și a deschis un dosar penal.
Nu am avut mari așteptări, însă joi am primit un telefon de la domnul Inspector Kelemen Flavius să mă prezint vineri dimineață la Sediul Secției 2 Poliție întrucât mi-a identificat persoana ce a sustras banii! Am rămas efectiv uimit de rapiditatea cu care s-a mișcat in condițiile în care mi s-a explicat tot circuitul pe care-l parcurge un dosar penal până să i se atribuie număr unic( sesizarea se trimite la parchet, unde-i se atribuie unui procuror, etc).
M-am prezentat vineri dimineață , ocazie cu care mi-am recuperat suma de bani.
Pe această cale vreau să le mulțumesc polițiștilor din cadrul Secției 2 Poliție, în special domnului Inspector Kelemen Flavius care a venit din timpul liber la munca și a reușit să imi recupereze suma de bani într-un termen atât de scurt!
Eu unul, sunt perfect conștient că în orice colectiv există și ,,uscături”, dar eu personal mi-am schimbat destul de mult părerea despre polițiști în general!
Sunt ferm convins că exact ca el mai sunt mulți în Poliție și își fac datoria față de semeni!’’

2 COMENTARII

  1. Mai oameni buni, voi sunteți nebuni de scrieți un asemenea articol? Ce naiba a făcut polițistul ăla? A venit la politie sa ia o plângere când era de serviciu pe evenimente, mare lucru? Toți polițiștii de investigații criminale fac asta și recuperează sume de zeci sau sute de ori mai mari și nu se lauda cu asta. Băiatul ăsta cred că vrea reclama și are ceva frustrări că altfel nu ar fi fost de acord sa fie ‘laudat’ pt cea mai mare reușită a lui din cariera. O prostie de articol fara sens și rost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.