Pe data de 6 noiembrie 2018, actorul se prăbușea după un spectacol sus­ţinut în provincie. Acesta a fost internat de urgenţă în spital și medicii de acolo au decis să îl opereze. Acum toată lumea se întreabă când revine Florin Busuioc pe micile ecrane.
Zilele acestea, actorul a fost în sediul televiziunii PRO TV. Florin Busuioc se află în concediu medical, dar a mers în vizită la colegi. Cum era de așteptat, toată redacția s-a bucurat să îl vadă.
Florin Busuioc e în concediu medical
Florin Busuioc este una din vedetele cu vechime ale trustului. Acesta a îmbinat munca de prezentator și cea de actor de teatru. Se pare că oboseala, munca în exces și fumatul, mai ales fumatul, au fost vinovatele pentru problemele de sănătate ale actorului.
Prezentatorul Meteo s-a fotografiat alături de Ovidiu Oanță în mica lui vizită la PRO TV. Fanii prezentatorului au fost încântați să îl vadă teafăr și într-o formă de zile mari. „Colegul nostru și îndrăgitul prezentator Florin Busuioc este bine și se pregătește să revină pe TV. Busu s-a pozat cu colegul Ovidiu Oanță – care l-a numit «Iron Man». De asemenea, Busu le transmite tuturor că se simte foarte bine! Florin Busuioc se pregătește să vă spună din nou cum va fi vremea și de asemenea să vă pună mintea la încercare cu Problema lui Busu”, este mesajul transmis de către cei de la ProTV.
Când revine „Busu” la TV?
Cu toate că este în afara oricărui pe­ricol acum, că face recuperare și este zâmbitor, Busu nu se poate întoarce la mun­că. Cel puțin, nu acum. În prezent, Florin Busuioc se afla în concediu medi­cal. Cel mai probabil își va relua activita­tea după Anul Nou.
„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface după interven­ţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nicio urmă de adevăr”, au declarat reprezentanții Pro TV pentru adevarul.ro.
În prezent, la rubrica Meteo de la Pro TV, sunt, prin rotație, Ramona Păuleanu și Daniel Nițoiu.

Recomandările redacției