Laviniu Torcea este medic la Direcția de Sănătate Publică Arad, iar soarta i-a întors viața la 180 de grade. În timp ce medicul, mereu în slujba arădenilor, lupta pentru binele nostru, a ajuns să aibă el nevoie de tot sprijinul posibil din partea cetățenilor.
Fiecare minută contează, Laviniu având nevoie mare de sânge.

 
Un prieten a scris un anunț pentru doritorii de a dona: În acest moment vă solicit în numele familiei prietenului nostru Torcea Laviniu un ajutor, are nevoie de transfuzie de sânge. Astfel, toți cei care doresc și pot să doneze sunt așteptați la Centrul de Transfuzie Sanguina Arad ,programul fiind de luni-vineri între orele 7,30-13.00.
Laviniu are grupă sangvină O1, însă grupă sangvină a donatorului nu este importantă.
La Centrul de Transfuzie Sanguina Arad trebuie să spuneți numele bolnavului: Torcea Laviniu.
Suntem alături de tine Laviniu, Dumnezeu să te ajute!”
 
Și cei de la DSP Arad au scris un apel către arădeni, pentru a-l ajuta pe Laviniu:
”Alături de Laviniu!
Sunt situații când trebuie mai mult ca oricând sa fim uniți!
 Colegul nostru, Laviniu Torcea, medic la Direcția de Sănătate Publică Arad are nevoie de ajutorul nostru. Mereu alături de sufletul oamenilor, a oferit ajutor ori de câte ori a fost nevoie, iar acum este momentul sa fim alături de el și familia lui.
Persoanele care doresc pot dona sânge la CENTRUL DE TRANSFUZII ARAD, în zilele de luni, marți sau miercuri începând cu ora 07:30.
Împreună putem face mult bine!”

 • Aga spune:

  Daca dsp-ul era mai apropiat de oameni si de problemele lor probabil avea cel putin un donator de 01.
  Cand am avut probleme cu covidul, nevasta pozitiva si copilul sanatos, carantinat fiindca nu e vaccinat la 3 ani si eu vaccinat, pe mine m-au trimis la serviciu si pe copil sa il las copilul in grija mamei bolnave, sa il imbolnaveasca si pe el.
  La problema mea au ridicat din umeri…si eu ridic din umeri si spun…nu stiu, cautati-va donatori!!!

  • Sprijin pentru Laviniu spune:

   Se aplica legile domnule! Nu dsp-ul face legea, ci guvernul. Acolo sa ridicați din umeri. Sprijin dacă nu ati găsit la dsp, trebuia sa mergeți la medicul de familie, sau la angajator.
   Aici e vorba de viața omului, nu de un concediu de 14 zile!!!

 • Aga boss spune:

  Stai liniștit aga i-ați un medical și stai acasă cu fetița nu te oprește nimeni nu sunt devină cei de la dsp devină e sistemul asta care nu știu sa pună problema in astfel de situați cum e covid’ul.

 • Ninina Tha spune:

  Asta e culmea, de parca functia ar fi de vina. Ce daca lucreaza la DSP. La urma urmei e tot om. Ce ar fi daca am cataloga persoanele dupa functia si locul de munca?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției