Când și arbitrii rămân impresionați: CS U Craiova – UTA Under 17 3-3

0
252

Etapa cu numărul trei a Ligii Elitelor la Under 17 a adus față în față două dintre cele mai bune echipe ale seriei de Vest. Pe sinteticul impecabil de la Centrul Turistic pentru Agrement și Sport Gorj, Craiova și UTA i-au impresionat până și pe arbitrii întâlnirii prin nivelul de joc prestat și dorința de a fi mai bun decât adversarul.
Au fost și ceva ambiții la mijloc, din moment ce doi dintre fotbaliștii gazdelor, Petre Șimon și George Boștină, au fost colegi în stagiunea trecută cu Zamfir et. comp. Tabela a arătat la final un spectaculos 3-3, „roș-albii” revenind de fiecare dată pe tabelă. Merian a făcut-o la 1-1 (min. 13), după ce a pus latul la pasa perfectă a lui Tăședan, Miculescu la 2-2 (min. 45), transformând un penalty obținut de Isac, pentru acesta din urmă să stabilească scorul final, în minutul 58, cu o lovitură de cap la cornerul bătut de Dumitru. „A fost un meci bun spre foarte bun pentru o partidă de Under 17. Chiar și arbitrii au spus la final că meciul a fost la un nivel ridicat, și ca ritm de joc și ca număr de ocazii la ambele porți. Chiar dacă puteam să câștigăm, având ocaziile mai mari, e bun și egalul dacă stăm să ne gândim că am fost conduși mereu și am reușit să revenim. Sunt mulțumit de băieți și de joc” a declarat antrenorul „roș-albilor”, Sandu Gaica, pentru uta-arad.ro.
Arădenii au început meciul cu Zamfir – Haloș, Spătar, Salka, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Tăședan, în repriza a doua mai intrând pe gazon: Nistor, Gavrilă, Pașcu și Duma.
Duminică, de la ora 14, arădenii primesc vizita celor de la Centrul Național de Pregătire Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.