Când vii de sus în jos nu prea dă bine

0
507

de VOICU SIDA 

Păi, în politică cam așa este: ordinele vin de sus, dar nu întotdeauna se nimeresc a fi chiar bune să vină din sus și mai ales și dictate. Este ușor să greșești mai ales în politică și mai ales când nu știi ce se urmărește.

Recent, adică ieri am fost în comuna Craiva. Găsești oameni cu fel de fel de păreri, dar este o vorbă: dacă îți spun patru sau cinci persoane că ești beat, păi du-te și te culcă atunci.

Dar să revenim la subiectul nostru direct. Punctul de vedere al unor cetățeni din Chișlaca și din Craiva, referitor la faptul că alegerile locale s-au pierdut de către PNL pe mâna senatorului Nelu Ioan Cristina, prin modificarea listei de consilieri este demn de luat în seamă. Exact asta ne-au declarat ieri cetățeni din Chișlaca și Craiva: „O întreagă cârdășie s-a făcut împotriva fostului primar Ioan Bercea“. Cât îl privește pe senatorul Neluțu Cristina, oamenii sunt dezamăgiți, în special cei din Chișlaca, care ne-au spus că senatorul nu a ajutat comuna lor cu nimic. Aceștia au mai declarat că odată ce a fost modificată lista, a fost și normal ca Bercea să piardă alegerile.

Dacă doriți să discutăm de actualul primar?

Nu, nu v-am întrebat de dumnealui nimic. Eu m-am referit la fostul primar. Cum a pierdut?

V-am spus: acest răspuns îl puteți primi de la oricine. S-a urmărit schimbarea listei și acum am înțeles că are probleme domnul Bercea și mai o fată care aparțin de PNL. Sunt acuzați de propriul partid că au dat voturile pentru actualul viceprimar și a fost chiar acum cineva de la PNL, de la Arad, să îi dea afară din organizație.

Să știți că în PNL-ul ăsta orice este posibil, la fel ca în PSD. Ei nu urmăresc bunul mers al comunității, decât interesele lor. Ar fi cea mai mare prostie să se facă așa ceva, mai ales că comuna asta este dusă pe râpă. Numai să cadă în prăpastie, dar nu interesează pe nimeni de bunul mers al cetățenilor și al comunității.

VOICU SIDA 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.