bulzanTrupa lui Dan Cuedan s-a impus la limită în amicalul de la Lipova, jucat în compania Șoimilor lui Marius Grad. Ovidiu Bulzan a marcat în minutul 66 unicul gol al disputei ce stârnea patimi mari până în urmă cam cu un deceniu, pe când ambele echipe erau în Liga
a IV-a. Ceva din intensitatea confruntărilor din trecut s-a regăsit și sâmbătă, Lipova încercând să compenseze prin ambiție ecartul de două eșaloane. Divizionara C a jucat în formula Nica (30 Irimia, 60 Pașcalău) – Ungur (24 Vițu), Lengyel (46 Lung), Dubeștean, Rusu (46 Hosu) – Gavriș (46 Burian), Nădăban (72 Galdea), Issa (37 Mitu), Maghici (70 Pădurean) – Mihai (60 Cioară), Stanciu (46 Bulzan). Accidentat, Suciu a rămas pe margine, iar Sergiu Pop a absentat.
„Avem de acumulat în continuare”
„Am încheiat o săptămână infernală, cu antrenamente foarte grele, s-a resimțit o oarecare oboseală, la fiecare jucător. A rezultat un meci în care am avut reali­zări puține, n-am avut luciditate, dar consider că a fost un test foarte bun, cu un adversar extrem de potrivit pentru momentul în care ne aflăm cu pregătirea. Lipova e o echipă mult peste nivelul ligii a V-a. Un succes la limită e puțin pentru o echipă din liga a treia, dar trebuie să ținem cont de etapa în care ne găsim și că avem de acumulat în continuare”, a concluzionat Dan Cuedan, satisfăcut de randamentul lui Adi Rusu, revenit la echipă după o accidentare ce i-a dat multe bătăi de cap.
Interes pentru juniori
Trei juniori și-au câștigat loc în efectivul pe care trupa din Podgorie îl va deplasa la Moneasa. „Ne-am oprit asupra lui Pădurean, Ungur şi Cioară, toți trei pâncotani. Îmi dau speranțe, am fost și sunt un antrenor care își apleacă privirea la ceea ce se întâmplă în propria curte nu doar la modul discuțiilor, ci și faptic. Consider că acești jucători pot crește în cadrul echipei noastre. Depinde foarte mult de cum va merge campionatul și de ei, probabil vom înregistra niște debuturi la Șoimii Pâncota”, a remarcat fostul mijlocaș. Cantonamentul pîncotanilor începe astăzi.
Lipova prepară promovarea
Clasată pe primul loc în Onoare A, Şoimii Lipova a început rapid activitatea în 2014. Marius Grad şi ai săi au deja două săptămâni de pregătiri la activ şi, peste două săptămâni, merg în cantonament la Felix. „Normal că vrem să promovăm în Liga a IV-a. Sunt mulțumit de majoritatea jucătorilor, să răspundă ca și până acum comenzilor şi e ok. Suntem pe drumul bun, poate până începe returul ne mai întărim. Sunt și unele probleme, unii ba vin la antrenamente, ba nu vin. Dacă vor continua așa, ne despărțim. Meciul chiar a fost bun, Pâncota are echipă valoroasă”, a punctat Marius Grad, care a început meciul cu Marinca – Iercan, Țițca, Homei, Lăcătuș – Raul, Lucian, Cati, Edu – Bimbo, Trif. Pe parcurs, fostul fundaș al UTA-ei a rulat tot lotul, inclusiv pe Dacian Schmidt, reîntors la echipa de suflet după mulți ani.
S.A.

Recomandările redacției