droguriLovitură grea pentru traficanţii de droguri din Arad. Aproape 12 kilograme de cannabis, în valoare de aproximativ 600.000 lei, au fost ridicate în urma a trei percheziţii în Arad şi a unui flagrant. La finalul descinderilor, trei persoane sunt cercetate pentru trafic de droguri de risc şi trafic internațional de droguri de risc.
Pe baza unor informaţii, poliţiştii Serviciului de Combatere a Crimina­lităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. din cadrul Biroului Teritorial Arad au surprins în flagrant doi bărbaţi care intrau în posesia unui colet expediat din Spania în care se aflau ascunse 344 grame de cannabis. „În urma activităţilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad a fost destructurat un grup infracţional din Arad, suspectat de comercializarea de cannabis, pe raza municipiului. În urma extinderii cercetărilor, s-au efectuat trei percheziţii domiciliare, iar la unul dintre imobilele verificate au fost depistate 11,5 kilograme de canna­bis”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
În urma cercetărilor şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în acest caz, sunt implicate persoane cu vârste cuprinse între 31 şi 34 de ani. Cu ajutorul probelor adunate, suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi trafic internațional de droguri de risc.
Valoarea drogurilor depistate este de aproximativ 600.000 lei.
(C.B.)

  • dany spune:

    cum drogurile duc la cresterea riscului de infractionalitate ,se poate ajunge la vatamari corporala si chiar crima …..oare de ce nu se pedepseste ca atare….sa zicem undeva la 25 de ani de inchisoare ? sau poate fi inclusa la genocid

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției