Cantonament în formulă lărgită pentru ineuani

0
333

ineunou1Gruparea din Țara Zărandului este cea mai grăbită formație arădeană. Ineul va demara prepa­rativele pentru retur pe 12 ianua­rie, înainte de colegele din C4, dar și de Șoimii Pâncota. „La echipele antrenate de mine întotdeauna pregătirile s-au reluat devreme și într-o zi de luni, deoarece sunt adeptul ciclurilor săptămânale complete. Din câte știu eu, toți jucătorii aflați sub contract cu noi vor fi prezenți la reunire și apți să-și reia treaba”, spune tehnicianul Cristian Sculici.
Pe 22 ianuarie, „alb-albaștrii” pleacă în cantonament la Moneasa într-o formulă lărgită. „Fiindcă punem mare preț pe generațiile ce vin din urmă, o să luăm și câțiva juniori cu noi. O să deplasăm în jur de 30 de jucători la munte, sperăm ca printre ei să se afle și acel atacant pe care-l căutăm de ceva luni de zile. Oricum, intenționez să ducem în cantonament doar fotbaliști care au actele rezolvate și vor fi buni de joc pentru retur”, a adăugat Sculici.
Negocierile între Ineu și UTA pentru Daniel Bulza nu au fost încheiate, însă mai trebuie rezolvată și situația lui Mădălin Tomuț, fotbalist care până în această iarnă a evoluat sub formă de împrumuit de la FC Bihor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.