Salvată de la retrogradarea în Liga a V-a de Crișul Chișineu-Criș, care a urcat un eșalon, Victoria Nădlac își apără onoarea și nu va mai fi echipa de copii pe care a bătut-o toată lumea în returul stagiunii trecute. Un mare merit pentru strângerea rândurilor îl are noul antrenor, Dani Cap, care a capacitat mulți jucători din vechea gardă, dar și din localitățile învecinate, iar trupa de la Vamă nu arată deloc rău.
Aceasta a câștigat și un prim amical în această vară, sâmbătă, pe terenul terenul maghiarilor de la Totkomlos. A fost 4-2, cu „dublă” pentru Corbu și câte o reușită în dreptul lui Coriteac și Drîglă. Până la această oră, Cap se bazează pe următorul lot de jucători: Rașca, Pătean (portari) – Bălaș, Luculescu, Gabor, Taloș, Bulz, Corbu, Coriteac, Drîgla, Bozian, Sinkovicz, Grasa, Caba, Nagy, Lăpușan, Mocriș, Bondea, Badea și Cotuna (jucători de câmp). „Obiectivul va fi salvarea de la retrogradare, iar dacă cumva reușim să ne clasăm între primele 8-10 echipe, ar fi perfect”, a menționat Cap.
Victoria Nădlac a terminat turul ediției 2018-2019 a Ligii a IV-a pe locul 7, cu 21 de puncte. După primele două runde din stagiunea de primăvară, când s-au considerați nedreptățiți de arbitri, seniorii nădlacani în frunte cu antrenorul Rudy Lakatos au făcut pasul înapoi, iar „grădinița” lui Ionuț Tufă nu a reușit să mai facă niciun punct și a terminat sezon pe ultimul loc în clasament.

Recomandările redacției