download

Un cetăţean turc care intenţiona să introducă ilegal în România un cap tractor furat, a fost depistat de poliţiştii de frontieră.

În data de 15.11.2014, în jurul orelor 19.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul turc Muhittin K., în vârstă de 37 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor marca Mercedes Benz, înmatriculat în Polonia şi o semiremorcă marca Krone, înmatriculată în Ungaria.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră arădeni au constatat faptul că, în evidenţele Interpol, componenta cap tractor figurează ca furata din Belgia.

„Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră s-au sesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar capul tractor a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, comisar-şef Daniel Iancu.

Recomandările redacției