Capacele de canalizare, adevărate capcane pentru șoferi

0
618

Tot mai mulți șoferi arădeni se plâng de capacele de canalizare asamblate tumna în mijlocul șoselelor din Arad, dar mai ales de cele din  cartierul  Grădiște. Nu numai că sunt puse, parcă, ca pe o capcană în axa drumului pentru șoferii autoturismelor, ceea ce ne duce cu gândul la faimoasa tortură de „tras în țeapă” a lui Vlad Țepeș, dar sunt și poziționate mult mai adânc față de nivelul șoselei.  Așa își iau țeapă majoritatea conducătorilor de mașini auto, care se aleg cu sistemul de direcție dereglat și cu planetarele uzate, în urma trecerii peste aceste capace de canalizare denivelate.

Fie că vrem sau nu vrem să recunoaștem, dar încă o dată, se demonstrează că Aradul nostru este orașul cu majoritatea lucrărilor întocmite de mântuială. Mergând pe logică, cine a mai pomenit ca poziționarea canalizărilor să fie pe mijlocul carosabilului?!

Lucru și mai grav pe lângă faptul că șoferii se aleg cu planetarele uzate sunt accidentele rutiere, care se produc în urma dereglării sistemului de direcție al mașinii.

Așa i s-a întâmplat și unui șofer arădean, care trecând în fiecare zi cu mașina peste acele capace de canal, a trebuit să scoată din buzunar sume cam măricele pentru un simplu salariat din România și să își repare daunele provocate „de lucrările de mântuială ale altora”, „am ferit capacele din Grădiște ca și la cursele cu obstacole”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.