Capătă a semnat cu Slatina, având ca obiectiv promovarea în Liga a II-a

0
486

Primul transfer al celor de la CSM Slatina, promovată în Liga a III-a după barajul cu Gloria Corneşti (Dâmbovița), este un fotbalist arădean.
Oltenii au bătut palma cu Alexandru Capătă, golgheterul celor de la Gloria Lunca Teuz Cermei în stagiunea precedentă, cu 20 de reușite. „Vârful” de 28 de ani a mai evoluat la Slatina, dar la ALRO, în urmă cu un deceniu, acum încăpând pe mâna lui Bobi Verdeș, care-l are în staff și pe arădeanul Vasile Sin, responsabil cu pregătirea portarilor.
Capătă a semnat un contract până în vara anului 2021, intenționând să evolueze cu slătinenii și în Liga a II-a. Pe lângă Cermei, fotbalistul născut la Pecica a mai evoluat în tricoul echipei locale, UTA (în două rânduri, în primul pe scena eșalonului secund), ALRO Slatina, Național Sebiș, TSV Ampfing (Germania), CS Ineu, Victoria Zăbrani și Unirea Sântana.
Probabil, prolificul fotbalist nu va fi singura achiziție a slătinenilor din județul în această vară, existând discuții avansate cu încă doi-trei dintre aceștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.