Cum nu a apărut nicio alternativă managerială de la depunerea în alb a demisiei, actuala conducere a „Bătrânei Doamne” se vede nevoită să transpună în realitate politica „low cost” anunțată la finalul anului 2017. Astfel, s-a luat legătura cu câțiva dintre componenții echipei, cărora li s-a făcut o nouă ofertă contractuală conform posibilităților financiare și obiectivului pe care gruparea fanion a Aradului le are în partea a doua a stagiunii. Iar primul utist care a acceptat noile condiții este chiar căpitanul echipei „roș-albe”.
Marius Curtuiuș va continua să joace pentru UTA cel puțin până în vară, rămânând – probabil – liderul vestiarului. „Când am venit la UTA, nu eram într-o perioadă prea grozavă a carierei mele. Echipa din Arad mi-a întins o mână și am ajuns să cunosc satisfacții nebănuite în acest tricou. În cei doi ani și jumătate am înscris peste 30 de goluri, am devenit căpitanul echipei în această vară și e absolut normal să înțeleg și să accept situația mai grea prin care trece cubul acum. Deși am avut oferte mai bune de la alte cluburi, am ales să rămân pentru culori, suporteri, colegi, dar și conducerea clubului, care, în urma discuțiilor avute în ultimele zile, mi-a demonstrat că mă apreciază ca om și fotbalist”, ne-a mărturisit
atacantul de 28 de ani, autor a 7 goluri în prima parte a stagiunii pentru gruparea arădeană (5 în campionat și două în Cupa României).
Din informațiile noastre, cel puțin până în ziua reunirii lotului (luni, 8 ianuarie), răspunsuri mai sunt așteptate și de la Cristi Scutaru, Alex Manea, Daniel Florea și Alin Cârstocea. Pe de altă parte, șefii UTA-ei mai au de rezolvat și situațiile lui Mădălin Ciucă și Alin Buleică, puși de două luni de zile pe linie moartă, dar prezenți la programul echipei „satelit” din dorința de a-și respecta înțelegerile inițiale cu clubul.

Recomandările redacției