Căpitanul Crișului a pus lucrurile în ordine cu Lugojul: „Avem caractere puternice în echipă, suntem de primele locuri”

0
429

Crișul a învins cu mici dificultăți o echipă arțăgoasă a Lugojului, care a făcut față elevilor lui Abru­dean timp de o repriză. În par­tea a doua, însă, „alb-albaștrii” și-au arătat valoarea și au înscris de trei ori în decurs de doar câteva minute. Reușita de 2-1 a fost opera lui Alin Pavel, la o fază fixă exersată la antrenamente. După acel gol, Cri­șul nu a avut probleme în a gestio­na partida, ba chiar să se distanțeze la trei goluri diferență. Scorul final, 4-2, a fost stabilit în prelungiri.
La finalul disputei cu bănățenii, căpitanul Crișului a apreciat atitudinea colegilor săi. „Un joc mai greu decât ne-am fi așteptat, cu toate că l-am tratat cu serio­zitate. Am luat gol pe o execu­ție frumoasă a adversarului, dar am avut putere să revenim, cum am făcut și când ne-a ega­lat Deva, iar asta înseamnă că suntem o echipă puternică. Am avut informații despre adversar, știam că sunt o echipă tânără, iar azi am simțit pe pielea noastră că au câțiva jucători de viitor acolo”, a punctat experimentatul fotbalist al „alb-albaștrilor”.
Abia revenit după o acciden­tare, fundașul Crișului a rezistat aproape un meci întreg pe teren și a ajutat la revenirea pe podium a echipei sale. „Cea mai grea perioadă e când ești accidentat, iar mai apoi când trebuie să re­vii pe gazon. Nici acum nu sunt la 100%, mai am unele proble­me, dar sper să mai duc cu bine aceste trei etape, după care va urma o binemeritată vacanță. Consider că avem echipă bună și locul nostru este acolo sus, între primele echipe ale acestei serii” , e convins Pavel.
Căpitanul Crișului s-a accidentat în partida de la Dumbrăvița și a absentat contra Galdei și în derby-ul de la Cermei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.