Căpitanul Crișului anticipează derby-ul cu Lipova: „Echipele se cunosc, fiecare își va lua măsurile potrivite”

0
370

Crișul Chișineu-Criș s-a impus clar la Ocna Mureș sâmbătă, rezultat ce le aduce un moral bun „alb-albaștrilor” înainte de derby-ul din această sâmbătă, contra celor de la Șoimii Lipova. Invitat în emisiunea „Glasul Tribunei” de la TV Arad, căpitanul Alin Pavel a vorbit pe scurt de cele întâmplate în „fieful” ultimei clasate. „Nu cred că Ocna Mureș va termina pe ultimele locuri. A fost un joc greu pentru noi în prima repriză ținând cont de condiții și anume un vânt puternic împotriva noastră, dar am reușit să nu luăm gol și am marcat exact când a trebuit, înainte de pauză. În partea a doua am fost total superiori”, spune fundașul Crișului.
Etapa următoare le aduce în față pe cele mai bune echipe din startul acestui sezon de Liga a III-a. Așadar derby-ul cu Lipova nu este doar unul județean, ci și unul de clasament. „Cu siguranță va fi un meci atractiv pentru publicul spectator, sper să fie prezenți în număr cât mai mare. Va fi un joc în care cele două echipe se cunosc, deci fiecare își va lua măsurile potrivite. Mulți dintre noi am fost colegi, dar fiecare își dorește să câștige. Avem un staff ce va pregăti bine jocul, cum face de fiecare dată” , e convins experimentatul fotbalist.
Crișul nu a simțit atât de puternic șocul promovării în eșalonul terț, asta și datorită jucătorilor rodați inclusiv în bătăliile ligilor superioare. „Atmosfera din vestiar este foarte bună. Nu putem spune că ne așteptam la un astfel de început de sezon, dar suntem destui jucători cu experiență și vrem să gestionăm această situație cât mai bine. Rămânem cu picioarele pe pământ și încercăm să continuăm această serie. Există o diferență clară între Liga a IV-a și Liga a III-a, ciclul de pregătire săptămânal e altul, sunt destui fotbaliști valoroși. În toate județele, nu doar în Arad, sunt destui jucători care au valoare pentru a juca mai sus, dar rămân în eșalonul terț pentru a fi mai aproape de casă” a mai crede Pavel.
Alin Pavel se află în lotul Crișului din vara anului 2016, după ce Pîncota a renunțat la colaborarea cu Pavel Piroș și, deci, majoritatea fotbaliștilor aduși de acesta în „alb-negru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.