Căpitanul Hadzovic rămâne pe loc la FCC ICIM, Ciotir a semnat și ea prelungirea

0
556

Brankica Hadzovic a semnat un nou angajament cu FCC ICIM Arad. În vârstă de 37 de ani, conducătorul de joc din Serbia se află la cel de-al patrulea contract cu formația arădeană.
Hadzovic a venit pentru prima dată în România în cursul lunii septembrie a anului 2015 și a reușit să strângă până acum 71 de partide în prima ligă cu un total de 856 de puncte marcate. În sezonul trecut, căpitanul „galben-albastrelor” a avut o medie de 10 puncte pe meci, 4.5 recuperări și 3.3 pase decisive cu o medie de 33:59 minute per confruntare. Ea a disputat o semifinală de cupă cu ICIM, fiind un pion important în angrenajul echipei în ultimele sezoane. De asemenea a cucerit Liga Europei Centrale cu Alba Iulia, formație cu care a jucat și o finală de campionat național.
De-a lungul carierei, jucătoarea a mai evoluat la o serie de echipe, precum Hemofarm Vrsac (Serbia), ZKK Bijeljina (Bosnia), DKSK Miskolc (Ungaria), PBC CSKA Sofia (Bulgaria), KK Zeljeznicar (Bosnia) sau CSU Alba Iulia.
Însă, echipa „galben-albastră” a ajuns la un acord pentru continuarea colaborării și cu Anamaria Ciotir. Baschetbalista originară din Botoșani a semnat un contract cu formația arădeană pentrustagiunea 2018-2019.
Sosită la Arad în urmă cu un sezon, Ciotir e o soluție importantă în ceea ce privește noua regulă cu o jucătoare sub 23 de ani în teren pe parcursul primei reprize. Sportiva născută pe 8 august 1996, ce măsoară 183 cm și evoluează pe postul de pivot, a jucat în 25 de partide din Liga Națională în sezonul recent încheiat.
A avut medii de 1.9 puncte pe meci, la care a mai adăugat 2.4 recuperări și 3.0 în dreptul eficienței. A reușit și trei capace pe parcursul sezonului, iar în Cupa României a evoluat în trei meciuri cu o medie de 05:38 minute pe partidă și 1.3 la capitolul recuperări.
Anamaria Ciotir s-a format la CSȘ Botoșani, iar în varta anului trecut a ajuns la Arad de la formația Politehnica Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.