Căpitanul Sorin Botiș, din nou salvator. „Ai trei ocazii, trebuie să dai trei goluri”

0
185

botis-gol1Se poate spune că Sorin Botiș a fost iar omul determinant al UTA-ei. Sâmbătă, căpitanul arădean a fost cel care și-a împins puternic mai tinerii colegi spre egalarea pe care chiar el a reușit-o, salvând un punct dintr-un meci tăios.
„Campionatul merge înainte. Ne-am pregătit, atât am putut la ora meciului. Am avut și un oponent bun, au jucat ceea ce și-au propus, au venit aici să nu piardă, bravo lor. Noi încă mai avem de muncit, dar eu zic că suntem pe drumul cel bun. Ne-am creat ocazii, am fost în jumătatea adversă, mai lipsește un pic luciditatea în momentele cheie. Ai trei ocazii, trebuie să dai trei goluri”, atrage atenția Botiș.
Ca și în precedentele rânduri, Botiș a marcat într-un moment greu pentru UTA, condusă cu 2-1 în clipa în care el a înscris. Etapele trecute, veteranul roș-albilor apăruse decisiv la finalizare când ai săi erau în avantaj, însă adversarii amenințau periculos. „Băieții au încredere în calitatea mea, să zic așa. Mă bucur că am reușit să înscriu. Mai trebuie să lucrăm să înscriu de două ori ca să câștigăm, asta îmi propun, ce să zic? Și colegii mei își propun mai mult de la meci la meci. Noi, jucătorii experimentați, asta încercăm să le transmitem. Încet-încet, sunt convins că vor juca așa cum ne dorim și noi”, e de părere experimentatul fotbalist.
Trăgând linie, după cum a decurs meciul de sâmbătă, UTA poate socoti că a câștigat un punct. „Rămâne un punct important. Am jucat cu o contracandidată, suntem aproape la jumătatea războiului, mai avem un meci, tragem linie, iar în martie începe partea a doua”, încheie Sorin Botiș, care s-a întreținut după meci cu vechiul său prieten și coleg de echipă, Cristi Panin. Actualul director sportiv de la CFR Cluj a fost sâmbătă în tribunele din Aradul Nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.