traficCa urmare a faptului că în aceste zile de început de toamnă cetăţenii români care lucrează în străinătate se intorc către ţările din vestul Europei, la punctele de trecere a frontierei din judeţul Arad s-au înregistrat, mai ales la sfârşitul săptămânii care a trecut, creşteri ale valorilor de trafic determinate de numărul mare de autovehicule care s-au prezentat la ieşirea din ţară.

„La nivelul I.T.P.F. Oradea s-au dispus măsurile necesare pentru derularea formalităţilor de frontieră cu operativitate, prin suplimentarea personalului care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, dar şi mărirea numărului arterelor de control, pe sensul de ieşire din ţară, în funcţie de infrastructura punctelor de trecere a frontierei. De asemenea, s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din Ungaria, în vederea stabilirii măsurilor care se impun în astfel de situaţii”, ne informa comisar-şef Daniel Iancu, ofiţer de presă în cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

„Grănicerii” recomandă şoferilor să folosească şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Ungaria de pe raza judeţului Arad: Turnu, respectiv Vărşand.

Recomandările redacției