Captură uriașă de țigări, în Arad. Zece mii de pachete netimbrate au fost confiscate

0
3954

Captură impresionantă pentru Poliția Economică din Arad, nu mai puțin de 200.000 de țigări de contrabandă au fost indisponilibizate miercuri. Polițiștii de investigare a criminalității economice au reținut un bărbat de 30 de ani, bănuit că ar fi transportat 200.000 de țigări de contrabandă.

Miercuri, 2 septembrie 2020, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrăzi A1 Deva – Nădlac au depistat în flagrant  un bărbat, de 30 de ani, în timp ce ar fi transportat cu o autoutilitară 200.000 de țigări din pachete netimbrate, de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au indisponibilizat întreaga cantitate de țigarete, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, iar joi, 3 septembrie 2020, polițiștii l-au prezentat magistraților Judecătoriei Arad. Față de acesta a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.