Carambol din cauza poleiului, la ieşirea din Arad: şase autovehicule implicate în accident

0
303

accident carambol
Un carambol în care au fost implicate patru autoturisme şi două autobuze care transportau muncitori a avut loc, vineri dimineaţă, la ieşirea din cartierul Vlaicu, înspre Pecica.
Totul a pornit de la o şoferiţă care, neadaptând viteza la condiţiile de drum, a intrat pe contrasens şi a reuşit să avarieze alte cinci autovehicule.
Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne declară: “Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că femeia, de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism Fiat, a pierdut controlul volanului din cauza poleiului produs pe şosea şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-un Opel. La rândul său, acesta a intrat într-un autobuz, care, la rândul său, a intrat într-un altul”.
La acestă oră, dinamica producerii acestui carambol nu a putut fi stabilită cu exactitate, ceea ce se ştie fiind că, în total, şase autovehicule au suferit avarii serioase în urma acestor multiple ciocniri, iar două persoane au fost rănite: şoferiţa de 30 de ani şi un pasager dintr-un autobuz, rănit uşor.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Arad, cpt. George Pleşca, ne declară că, la faţa locului, au intervenit două autospeciale – de descarcerare, respectiv SMURD.
„Victima din autoturismul Fiat a fost prinsă în maşină şi a fost nevoie de serviciul de descarcerare pentru a o scoate afară. Am predat-o în viaţă SMURD, care a transportat-o la spital”, mai preciza ISUJ Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.