O inițiativă de informare agresivă a fermierilor – în special dar și a a investitorilor și a autorităților locale cu privire la modalitățile de a accesa bani europeni va avea, vineri, un… punct culminant la Arad. Astfel, în această zi, în organizarea Agen­ției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP) prin Oficiul Județean de Plăți Arad se va ține o conferință a campaniei de informare, campanie intitulată „PNDRR vine în satul tău“.
La această întâlnire se vor oferi informații despre liniile de finanțare aferente Axei1 PNDR – Îmbună­tățirea Competitivității sectoarelor agricol și forestier, Axei2 PNDR – Îmbunătățirea mediului și a spațiului rural și Axei3 PNDR – Calitatea vieții în mediul rural și diversificarea economiei rurale. Se va putea vizita și rulota expozițională în care se vor putea găsi materiale specifice de informare actualizate destinate beneficiarilor și partenerilor instituționali ai acestora.
Campania „PNDRR vine în satul tău“ este finațată prin Măsura 511A (Asistență tehnică) scopul final fiind creșterea indicelui de absorbție corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR.

Recomandările redacției