Caravana S.M.U.R.D la Arad

0
252

Caravana „Fii pregătit!”  de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă va ajunge la Arad în zilele de 29 şi 30 octombrie şi va fi amplasată, în faţa Palatului Administrativ, între orele 10.00 – 18.00. Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor. Caravana „Fii pregătit!” este un proiect al Fundaţiei pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanţat cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad invită populaţia să viziteze caravana şi să înveţe reguli minime de protecţie şi de prim ajutor în situaţii de urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.