„Caravana Tradițiilor“ va poposi la Bata în 20 decembrie

0
553

Caravana Tradiţiilor de Iarnă este un eveniment de mare anvergură pentru Arad, în cadrul căruia pot fi auzite și văzute cele mai reprezentative colinde, cântece, jocuri și obiceiuri specifice acestei perioade a anului, prin reprezentații celor mai importante ansambluri folclorice din judeţul Arad. Evenimentul, aflat la a IX-a ediție, va debuta în data de 10 decembrie, începând cu ora 18.00, la Expo Arad Internațional și va continua în locali­tăți ale județului nostru.
Ediția din acest an se va desfășura într-un număr de 33 de localități, după cum se precizează pe site-ul Centrulului Cultural. Astfel,  * în 11 decembrie Caravana va fi la: Tisa Nouă, Tauț, Felnac, Covăsânț; * în 12 decembrie la: Pecica, Chisindia, Chesinț, Semlac, Dezna, Lipova; * în 13 decembrie la Păuliș, Seleuș, Șiria, Șagu, Bonțești, Almaș; * în 17 decembrie la Sântana; * în 18 decembrie la: Pâncota, Șicula, Cer­­mei, Hălmagiu, Zimand; * în 19 decembrie la: Sebiș, Zădăreni, Să­vârșin, Secusigiu, Vladimires­cu;  * în 20 decembrie la: Nădlac, Bata, Macea, Buteni, Dieci, Ineu.
În programul de la Bata sunt anunțate, printre altele, evolu­țiile următoarelor formații: Formația Românașul, din Zimand, Ansamblul Doina Mureșului din Arad, Feciorii colindători din Sânicolaul Mic, Orchestra Rapsodia din Arad – conducere Muzicală Vasilică Rus, soliști: Ioana Lugu­zan, Daniela Han, Ioan Surdu.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.