Caravana vaccinării merge în weekend la Ineu, Pâncota și Sântana

0
305

Centrul mobil de vaccinare, pus la dispoziția Direcției de Sănătate Publică și a celorlalte instituții arădene implicate în campania de vaccinare a populației împotriva COVID-19 de către două entități private va fi deplasat vineri, sâmbătă și duminică în trei orașe arădene în cadrul unei Caravane a vaccinării.

Programul Caravanei va fi următorul: vineri, 14 mai 2021, orașul Ineu, între orele 8.00-14.00; sâmbătă, 15 mai 2021, orașul Pâncota, între orele 8.00-14,00; duminică, 16 mai 2021, orașul Sântana, , între orele 8.00-14.00.

Centrul mobil de vaccinare va fi amplasat în locuri puse la dispoziție de cele trei primării, în apropierea târgurilor tradiționale din fiecare oraș. Vaccinurile utilizate în Centrul mobil de vaccinare vor fi cele produse de compania Pfizer Biontech (la Ineu și Pâncota), respectiv Moderna (la Sântana), iar rapelul la 21 (Pfizer), respectiv 28 de zile (Moderna) va putea fi efectuat în centrele de vaccinare deschise deja în cele trei orașe.

Caravana vaccinării în localități din Județul Arad este un proiect desfășurat sub egida sloganului „De drag pentru Arad”, inițiativă a Nucleului Județean de Coordonare a Activităților de Vaccinare la nivelul județului Arad.  În funcție de programul stabilit pentru Centrul mobil de vaccinare, Caravana vaccinării în localități din județul Arad va continua în următoarele săptămâni și în alte orașe sau comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.