Cârdășia Dragnea-Iohannis, în toată splendoarea ei!

0
308

S-a întâmplat exact ceea ce previzionam, Liviu Dragnea i-a servit pe tavă lui Iohannis cele mai tari teme electorale, sacrificând PSD-ul, doar ca el să-și salveze pielea. Știa din start că numirea lui Nicolicea în locul lui Tudorel Toader va fi refuzată de către Werner, știa foarte bine că președintele va face fițe, pretextând că PSD nu face altceva decât să aducă forțe proaspete în asaltul împotriva Justiției. Știa foarte bine că pur și simplu Dragnea sacrifică partidul în interesul lui, în cârdășie cu Iohannis. Toate contrele vehiculate de divizia de presă sunt simple furtuni de nisip aruncate în ochii prostimii. Iohannis poate să defileze în continuare, speculând inep­țiile promovate de către PSD. Dacă tu, partid de guvernământ, scapi de pușcărie niște criminali, violatori, pedofili, jefuitori ai avu­ției naționale, ce legitimitate mai ai? Cum poți să spui că asta este dreptate până la capăt? Cum poți ca, în numele acestei dreptăți până la capăt să-i scapi de pușcărie pe toți cei care, sub comanda lui Băsescu și a Monicăi Macovei au reintrodus în România justiția sovietică a anilor 1951? Conceptul pe care a vrut să-l introducă Tăriceanu, inclusiv prin Tudorel Toader, s-a dus dracului, pentru că a fost virusat de către cei care încă îi asigură lui Dragnea supremația în PSD, adică în coaliția de guvernământ. Atacurile împotriva lui Tudorel Toader sunt absolut penibile, cum poți să acuzi un ministru că nu a promovat niște ordonanțe, când tu, guvern, poți să faci asta indiferent de voința lui? De ce ai vrut să-i impui lui să facă ceea ce știi bine că este imoral și ilegal, pentru ca după aceea el și partidul cared îl susține să tragă toate ponoasele?
Pot să pun pariu că Liviu Dragnea nu va face pușcărie. Pot să pun pariu că Iohannis va câștiga al doilea mandat la Cotroceni, iar Dragnea va trebui să se retragă din viața publică, să-și devoreze imensa avere pe care o are, cu binecuvântarea Sistemului. Cât despe PSD, chiar nu-l interesează pe Liviu Dragnea! Că, dacă tot veni vorba, știți că Dragnea a negociat cu AECR, amărâții ăia care susțin până în pânzele albe homosexualii, să mute PSD la ei? Dar, asta este o altă temă, o vom aborda separat de manevrele politice ale mișeilor care au vândut țara pe bani mulți. Una peste alta, dacă PSD nu îl expulsează pe Dragnea, este sortit pieirii, se duce în negura istoriei, nu va mai fi partid, ci doar o gașcă. Un verdict nedrept pentru cel mai mare partid din România. Din păcate, acesta a ajuns pe mâinile unui individ care doar îl folosește pentru el însuși, iar corul susținătorilor lui îi cântă în strună, fără să priceapă adevărul.
Ca o concluzie: Iohannis va câștiga al doilea mandat, iar PSD-iștii adevărați se vor mira cum s-a făcut că Werner a primit binecuvântarea PSD!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.