Care credeți că vor fi candidații din turul doi al alegerilor prezidențiale?

0
592

În foarte puțin timp va avea loc primul tur al alegerilor prezidențiale. Dorința de a vota și de a face o schimbare este foarte mare. Arădenii așteaptă cu nerăbdare să vadă cine o să conducă țara pentru următorii cinci ani. Cetățenii cu care am discutat, ne relatează că ieșitul la vot este foarte important. Mulți spun că deja știu cine o să ajungă președinte însă preferă să se abțină până la aflarea rezultatelor finale.

La aceste alegeri o să vedem foarte mulți oameni care ies la vot. Oamenii au fost convinși că trebuie să facă asta, în mod special tinerii. Această acțiune de a merge la vot a fost foarte mediatizată, mai ales pe rețele de tip Facebook sau chiar Youtube. Personal cred că există șanse foarte mari ca președintele actual și Dan Barna să ajungă în al doilea tur. Barna este susținut de mulți tineri din ce am văzut. Ce face diferența este infrastructura pe care Iohannis o are în județe“, a declarat Sergiu, în vârstă de 38 ani.

Sunt mândru de nepoții mei, sunt gemeni și recent au primit drept de vot. Amândoi ies la vot, mi-au promis că o să mergem împreună. Cred că este ceva important pentru toată comunitatea, de aceea noi, cei mai învârstă trebuie să mergem la vot. În primul rând pentru noi, dar și pentru nepoții sau copii noștri. Cu siguranță în turul doi o să fie și Dăncilă, sincer nu merită, dar are prostimea de partea ei, mulți cumpărați cu zahăr și ulei“, a relatat Nicolae, în vârstă de 64 ani.

Turul doi o să se ține între Iohannis și posibil Dan Barna, spun posibil deoarece Viorica Dăncilă are mulți susținători în regiunile mai slab dezvoltate. Sunt optimist și cred că totuși oamenii și-au învățat lecția și de data aceasta lumea o să meargă la vot. Cred că e de datoria noastră să alegem pentru noi și să nu lăsăm pe altcineva să o facă în locul nostru. Sincer vă spun spatele buletinului meu este plin. Am votat de fiecare dată, mi se pare ceva obligatoriu pentru un om care se consideră intelectual“, a povestit Bogdan, în vârstă de 51 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.