Care sunt jucătorii Petrolului depistați pozitiv cu SARS-CoV-2

0
418

Petrolul ar fi trebuit să debuteze sâmbătă în play-off-ul Ligii a II-a, când, de la ora 17:00, trebuia să joace la pe stadionul Motorul contra liderului UTA, însă întâlnirea a fost amânată pentru o altă dată, după ce la echipa plo­ieșteană au fost depistate cazuri de COVID-19 chiar în ziua în care era programată plecarea către Arad. Deși se spera ca rezultatele pozitive să fie greșite, să nu fie confirmate și după retestare, acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că situația echipei prahovene devine una complicată.
Cei șase jucători, Younes Hamza, Serge Yvan Ekollo, Armando Vajushi, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae, cât și magazionerul Romeo Ivan, poreclit „Peco”, sunt cei infectați cu noul coronavirus, conform Gazeta de Prahova, toți fiind asimptomatici.
După reconfirmarea primită vineri, cei depistați pozitiv cu noul coronavirus au intrat în izolare pentru zece zile, departe de coechipieri și familii, în timp ce restul celor de la Petrolul, ieșiți negativ la testare, sunt, de asemenea, în izolare, dar fiecare acasă la el.
Direcția de Sănătate Publică Prahova a demarat o anchetă în privința acestui caz și se așteaptă finalizarea acesteia pentru a se lua măsuri în consecință. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.