Care sunt tendinţele în modă în toamna anului 2019

0
206

Poate ai observat: de cum cad primii stropi de ploaie, de îndată ce vremea se strică, garderoba oamenilor devine la fel de mohorâtă ca atmosfera de afară. Pe stradă vedem doar negru şi gri. De ce să te contopeşti cu mulţimea? Designerii şi analiştii de modă te îndeam­nă să fii îndrăzneaţă în acest sezon rece şi să porţi haine în nuanţe vii, vesele. Este noul trend, scrie Click.
Marile case de modă au stabilit tendin­ţele pentru acest sezon de toamnă-iarnă şi mizează pe culoare.
Galbenul, rozul, muştarul, verdele-fis­tic, ciclamul, portocaliul sau roşul sunt nuanţele vedetă în această perioadă cu frig şi ploi.
„Avem voie să purtăm oricât de multe nuanţe, atâta timp cât se îmbină armonios, se potrivesc, iar ţinuta nu pare încărcată. Anul acesta se poartă culorile foarte vii, acide. Recomandăm femeilor să fie îndrăzneţe, să renunţe la negru şi la bleumarin. Când pun culoare pe ele, radiază”, spune Iuliana Radu, director general Depot 96, cu ocazia lansării colecţiei de toamnă-iarnă 2019.
„Uitaţi de povestea cu asortarea, cu folosirea a două – maximum trei culori la o ţinută. Acum poţi să combini ori­câte, nu există limite. Singura condiţie este să mergi fie pe culori calde, fie pe culori reci, iar nuanţele să aibă aceeaşi temperatură de culoare, adică să fie la fel de intense sau la fel de stinse”, spune specialistul.
Mai mult decât atât, poţi trece în cea­laltă extremă şi să te îmbraci din cap până-n picioare într-o singură culoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.