dragalinaConform așteptărilor, începutul săptămânii a fost un fiasco în Calea Aurel Vlaicu. Adrian Marțian a venit, a promis din nou marea cu sarea chiar în fața celor 300 de suporteri care s-au adunat în fața arenei „Francisc Neuman” pentru            a-i cere socoteală atât lui, cât și partene­rului său, Giovanni Catanzariti, iar apoi a plecat fără să privească înapoi. În ge­neral, discursul omului de afaceri clujean s-a concentrat pe greșelile și așa-zisa strategie vicleană a italianului, iar când a vorbit despre viitor a pronunțat pe nerăsuflate suma de 800 de mii de euro ca buget pentru stagiunea următoare.
Până una alta, Marțian se ascunde în spatele unui audit, deși nu mai departe de primăvara acestui an a fost făcut deja unul cu scopul obținerii licenței pentru Liga 1. Iar când a fost întrebat despre achiziții, care devin prioritare în acest moment al sezonului, principalul finanțator a dat niște nume care încetul cu încetul nu mai stau în picioare. Luni, așa-zisul acționar majoritar a discutat telefonic cu Dragalina și Voinea, jucători pe care îi considera ca și sosiți în Calea Aurel Vlaicu, sau cel puțin așa comunica presei.
Numai că exact acești doi fotbaliști au semnat miercuri cu noua echipă a Craiovei, CS U. Cu 11 goluri reuşite sezonul trecut pentru Damila, Albert Voinea a impresionat în special în tur, chiar sub comanda lui Erik Lincar, actualul antrenor al oltenilor. Tânărul atacant aparține celor de la Pandurii Târgu Jiu, dar în ultimele sezoane a fost mereu împrumutat la divizionare secunde. La gruparea susținută de Primăria orașului din Bănie a ajuns și arădeanul Dragoș Dragalina. Dorit foarte mult de Adrian Falub, fotbalistul originar din Pâncota a ținut în permanență legătura cu Gheorghe Constantin, care – însă – nu i-a putut face o ofertă concretă fără susținerea financiară necesară.
Nu ne rămâne să credem din ce în ce mai mult că promisiunile lui Marțian despre viitorul „lot de promovare” sunt doar vorbe goale. De fapt, omul de afa­ceri clujean numai problemele „Bătrânei Doamne” nu le are pe agendă în aceste zile, pe care le petrece departe de Arad.

Recomandările redacției